Πόσες θεραπείες θα χρειαστώ




 
 Το Reiki, το Μασάζ Αρωματοθεραπείας, η Κρυσταλλοθεραπεία και η Ρεφλεξολογία, μπορούν να εξυπηρετήσουν περισσότερους από έναν σκοπούς.
Ο σκοπός της θεραπείας σας θα καθορίσει πόσο συχνά πρέπει να προγραμματίσετε τις επισκέψεις σας Εξαρτάται επίσης από την προσωπική προτίμηση και τον προϋπολογισμό, φυσικά.
 
Reiki
 
Το Reiki δεν έχει παρενέργειες και όσο το εφαρμόζει κανείς, τόσο βλέπει τη ζωή του να ανοίγει σε όλα τα επίπεδα. Είναι απόλυτα ανώδυνη και ασφαλής . Δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας για να κάνει κανείς μια συνεδρία Reiki. Χρησιμοποιείται και για προληπτικούς λόγους, μας ανεβάζει ενεργειακά και δυναμώνει την υγεία μας
 
Μια επίσκεψη για αγωγή Reiki μπορεί να είναι πολύ θεραπευτική, αλλά σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, όσο σοβαρότερο είναι αυτό τόσο περισσότερο Reiki θα ήταν καλό να κάνει κανείς.
 
Η πρότασή μου συχνά είναι να ξεκινήσετε με μια θεραπεία με Ρέικι. Εάν το βρείτε ευεργετικό και εάν υπάρχει κάτι χρόνιο που προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε, η πραγματοποίηση  τριών έως πέντε θεραπειών Ρέικι με διαφορά μία έως δύο εβδομάδων. Επιτρέποντας τουλάχιστον μια εβδομάδα μεταξύ κάθε θεραπείας του Reiki δημιουργεί χώρο για να επεξεργαστείτε τη θεραπεία συνειδητά και υποσυνείδητα. Το Reiki συνεχίζει να δουλεύει μαζί σας μετά τη θεραπεία. Τα υπέροχα αποτελέσματα της θεραπείας συνεχίζουν να αλληλοσυνδέονται και μετά τη συνεδρία σας..
 
Μόλις δείτε τον εαυτό σας να βελτιώνεται, μπορείτε να αφήσετε τις θεραπείες σε ένα μήνα ή έξι εβδομάδες. Η λήψη τακτικών θεραπειών Reiki είναι εξαιρετική αυτο-φροντίδα και σας βοηθά να διατηρήσετε την ολιστική  ισορροπία σας!!!
 
Ωστόσο, κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και ως τέτοια αντιμετωπίζεται. Στην ουσία, ανάλογα με τη σοβαρότητα του προβλήματος και τη συναίνεση του θεραπευόμενου, προσαρμόζεται και ο αριθμός των συνεδριών αφού πρώτα έχει συμπληρώσει το κατάλληλο ιατρικό ιστορικό.
 
Η απάντηση στην ερώτηση ” Πόσες επισκέψεις θα χρειαστώ” είναι, : ακούστε και αφουγκραστείτε το σώμα σας και εκείνο θα σας πει.!!
 
Ενθαρρύνω επίσης τους ανθρώπους να μάθουν το Ρέικι, καθώς μας επιτρέπει να προσφέρουμε στον εαυτό μας μια θεραπεία Ρέικι καθημερινά. Για να επωφεληθούμε βέλτιστα από τη θεραπευτική δύναμη του Ρέικι, πρέπει να το λαμβάνουμε συχνά, κατά προτίμηση καθημερινά. Μπορεί να μην είναι πρακτικό ή εφικτό να πηγαίνετε καθημερινά σε έναν Reiki Practitioner για να λάβετε μια θεραπεία Reiki από αυτούς. Είναι λοιπόν καλύτερο να μάθουμε τον εαυτό μας με το Ρέικι, ώστε να μπορούμε να κάνουμε καθημερινά μια θεραπεία Ρέικι.
 
 
 
Μασαζ αρωματοθεραπείας
 
 
Το μασάζ αρωματοθεραπειας είναι μία μέθοδος μάλαξης που προσφέρει χαλάρωση κ ευεξία. που μπορεί να προσφέρει ο θεραπευτής και δεν περιλαμβάνει τους μυικους πόνους.
Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μασάζ αρωματοθεραπειας, πιθανότατα θα αναρωτιέστε πόσες συνεδρίες μασάζ θα χρειαστείτε για να χαλαρώσετε .
 
Δυστυχώς, δεν υπάρχει ακριβής απάντηση στο ερώτημα πόσες συνεδρίες μασάζ θα χρειαστείτε.

Προσωπικά θα έλεγα να κάνετε μασάζ οπότε νιώθετε τα εξής 5 σημάδια:
🌿έχετε δυσκολία στον ύπνο 
🌿νιώθετε αρνητικά συναισθήματα 
🌿έχετε πονοκέφαλο 
🌿νιώθετε ότι έχετε τεντωμένα νεύρα 
🌿κάνετε καθιστική δουλειά


 
 
Κρυσταλλοθεραπεία με Reiki:

Η κρυσταλλοθεραπεία μπορεί να γίνει και με τη βοήθεια του Reiki.

Είναι πολύ απλό και μοναδικό να γίνεται σε συνδυασμό με τη θεραπευτική ενέργεια του Reiki.

Αν θα θέλατε να αποκομίσετε αυτά τα οφέλη από το Κρυσταλλικό Reiki : 
🌾υποστηρίζουν την αποδοχή του εαυτού, την αγάπη για τον εαυτό και την αυτο-ίαση, οδηγώντας σε μια αυξημένη αίσθηση αυτοδυναμίας και ικανότητας. 
🌾βοηθούν στη διεύρυνση της συνείδησης,
🌾ενισχύουν την πνευματική ανάπτυξη, 
🌾αυξάνουν τη σαφήνεια της σκέψης και του σκοπού και τη σύνδεση με τη διαίσθησή μας και τον υψηλότερο εαυτό μας, 
🌾διευκολύνουν τον καθορισμό υγιών ορίων..... κλπ

θα πρότεινα να ξεκινούσατε με 3 θεραπείες αλλιώς θα μπορούσατε να έρθετε απλά για ένα boost ενέργειας!


Ρεφλεξολογία: 

Εάν προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε μια συγκεκριμένη πάθηση, θα πρέπει να προγραμματίσετε τις συνεδρίες ρεφλεξολογίας μία φορά την εβδομάδα. Είναι καλή ιδέα να διατηρήσετε το ίδιο πρόγραμμα και να απολαύσετε τις θεραπείες σας την ίδια ημέρα κάθε εβδομάδα για περίπου τέσσερις έως έξι εβδομάδες. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που αισθάνεστε, μπορείτε να μειώσετε τις συνεδρίες σας κάθε δύο εβδομάδες και τελικά μία φορά το μήνα.

 

Εάν αντιμετωπίζετε μια χρόνια πάθηση, ίσως θελήσετε να συνεχίσετε μια ρουτίνα εβδομαδιαίων συνεδριών. Θα αισθανθείτε καλύτερα μετά από αρκετές συνεδρίες και ίσως έχετε την τάση να σταματήσετε. Ωστόσο, με χρόνια προβλήματα, ο πόνος σας θα επιστρέψει και θα πρέπει να υπομείνετε την αργή ανάρρωση ξανά. Η διατήρηση της κατάστασής σας είναι πολύ λιγότερο επώδυνη και λιγότερο ενοχλητική για τον τρόπο ζωής σας.

 

Φυσικά, μπορείτε ακόμη και να προγραμματίσετε συνεδρίες ρεφλεξολογίας αποκλειστικά για χαλάρωση. Εάν απλώς απολαμβάνετε να αφιερώνετε χρόνο για τον εαυτό σας, τότε οι τακτικές θεραπείες ρεφλεξολογίας σίγουρα θα κάνουν το τέχνασμα.


Μια δοκιμή θα σας πείσει!
 
Ραντεβού στο info@myreiki.gr ή στο 6937328679

Σημαντικό να κατανοήσουμε ότι δεν είμαι γιατρός  ούτε προσποιούμαι ότι είμαι γιατρός. Εάν έχετε σωματικό πόνο, σας προτείνω να δείτε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας. Ωστόσο, ο πόνος σχετίζεται με το άγχος. Η φυσική μας κατάσταση σχετίζεται με την ψυχική και συναισθηματική μας κατάσταση και αυτήν την κατάσταση προσπαθούμε να χαλαρώσουμε !!

 

 


Σχόλια