Reiki με αρωματοθεραπεία

 




Το Reiki είναι μια εξαιρετική μορφή θεραπείας

Μπορεί να φέρει ηρεμία, γαλήνη, φως και αγάπη σε όλους όσους αναζητούν τις θεραπευτικές του ιδιότητες

Όσο ισχυρό και αν είναι, κάποιες φορές ανάλογα με την περίπτωση μπορεί να προστεθούν διάφορες άλλες θεραπευτικές τεχνικές για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για να ενισχύσουν την εμπειρία του πελάτη όπως κρύσταλλοι, singing bowls ή αιθέρια έλαια ή να συνδυαστούν με τα ανθοιάματα μπαχ

Για να μάθει κάποιος που βοηθάει  το Reiki μπορεί να πατήσει εδώ

Αρωματοθεραπεία

Μία από τις τεχνικές που χρησιμοποιώ είναι να συμπληρώνω κατά τη διάρκεια της θεραπείας  Reiki μια άλλη μορφή θεραπείας , την αρωματοθεραπεία.

Η αρωματοθεραπεία δουλεύει με τα αρώματα, αντιμετωπίζοντας ολιστικά την ασθένεια για σωματική, ψυχική, συναισθηματική και πνευματική ευεξία

Δεν χρησιμοποιείται μόνο στο μασάζ αλλά μπορεί να σταθεί μόνη της σαν ολοκληρωμένη θεραπεία.

Ενσωμάτωσα την αρωματοθεραπεία στις συνεδρίες μου στο Reiki γιατί όπως και με το Reiki, όλα είναι ενέργεια και όλα δονούνται με τη δική τους συχνότητα.

Κάθε αιθέριο έλαιο συσχετίζεται με τα chakra και τα ενεργειακά πεδία μας για την προώθηση της θεραπείας μαζί με το Ρέικι.

Τα αρώματα ενισχύουν την εμπειρία, προσθέτουν ατμόσφαιρα στο περιβάλλον και μπορούν να βοηθήσουν τον πελάτη να χαλαρώσει, να αφήσει και να εμβαθύνει την εμπειρία.

Χρησιμοποιώ τα αιθέρια έλαια στον χώρο και πάνω στο σώμα του πελάτη  ( καρπούς, 3ο μάτι, κρόταφους, πατούσες, στήθος αν χρειαστεί) 

Διαφορετικά αιθέρια έλαια χρησιμοποιούνται ανάλογα την περίπτωση και μόνο εφόσον ο ίδιος ο πελάτης επιλέξει να προστεθεί αυτή η μέθοδος θεραπείας στην κανονική του θεραπεία!

Αιθέρια έλαια 

Τα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται έιναι 100% φυσικά 

Μπορεί κάποιος να νιώθει λίγο άγχος και νευρικότητα για το τι να περιμένει όταν έρθει για πρώτη φορά

Θα συμπληρώσει πρώτα ένα ιατρικό ιστορικό και θα εξηγηθεί η διαδικασία

 Για το τί να περιμένει κάποιος από μια συνεδρία Reiki μπορεί να πατήσει εδώ 


για ραντεβού με την Μυρτώ στο 69373 28679 ή στο info@myreiki.gr ή στη σελίδα στο facebook Reiki In Crete


Σχόλια