Μασάζ Αρωματοθεραπείας



Ένα εκπληκτικό μασάζ αρωματοθεραπείας  50 λεπτών με 100% καθαρά αιθέρια έλαια για άμεση χαλάρωση και ευεξία

 

Με τις ειδικές τεχνικές και τα υπέροχα αρώματα των φυσικών καθαρών αιθέριων ελαίων μπορείτε να χαλαρώσετε βαθιά καθώς με τη θερμότητα δημιουργείται υπεραιμία η οποία προσφέρει επιπλέον οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στα μέρη εκείνα που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη.


Σημαντικά οφέλη ενός χαλαρωτικού μασάζ αρωματοθεραπείας είναι ότι 
🌿βοηθάει στην καταπολέμηση του άγχους,
🌿βοηθάει στην καταπολέμηση της αυπνίας
🌿χαλαρώνει το νευρικό σύστημα 
🌿μειώνονται τα αρνητικά συναισθήματα. 
🌿εμποδίζει την κατακράτηση υγρών και 
🌿θεωρείται ιδανικό για απομάκρυνση τοξινών
🌿ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Συνήθως διαρκεί 50 λεπτά. 
Αυτός είναι ο απαιτούμενος χρόνος για να να ενεργοποιηθούν όλες οι θεραπευτικές ιδιότητες των 100% καθαρών αιθέριων ελαίων ώστε να αποβληθούν όι τοξίνες σωματικές αλλά και οι συναισθηματικές,. 
Τα αιθέρια έλαια μπορεί να είναι καταπραϋντικά ή διεγερτικά, ανάλογα με την επιλογή που θα κάνουμε ύστερα από το ιστορικό που θα έχει προηγηθεί

Μετά από ένα μασάζ αρωματοθεραπείας μπορεί να βιώσετε διάφορες αντιδράσεις όπως:ενεργοποίηση του εντέρου με αέρια και ερυγές, εφίδρωση, καταρροή και φλέγματα, μεγαλύτερη ενέργεια κ.α

Οι παραπάνω αντιδράσεις είναι απόλυτα φυσιολογικές και σημαίνουν ότι ο οργανισμός αντέδρασε στο μασάζ και τα αιθέρια έλαια επιδρούν και έχουν ενεργοποιηθεί οι διαδικασίες της αποτοξίνωσης και της αυτοθεραπείας. Μετά από μια συνεδρία μασάζ συνιστάται να καταναλώνετε ένα ποτήρι νερό προκειμένου να διευκολύνετε την αποβολή των τοξινών.

Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Ραντεβού στο info@myreiki.gr  

Σχόλια