Αποτελέσματα μακρόχρονης αυτοθεραπείας με Reiki ...Sandi Leir Shuffrey


Αποτελέσματα μακρόχρονης αυτοθεραπείας με Reiki με τον πρώτο βαθμό Reiki!!!

 

“Πολλοί άνθρωποι παρατηρούν τα ευεργετικά αποτελέσματα της μακρόχρονης αυτοθεραπείας Reiki όταν αρχίζει να συσσωρεύεται και πάλι το άγχος και το στρες και επιστρέφουν οι διάφοροι πόνοι (εάν υπάρχουν). Τότε τους δίνεται η δυνατότητα να "αυτοθεραπευτούν" έχοντας τον πρώτο βαθμό

Ίσως πάρει αρκετό χρόνο για να ανταποκριθούν οι σωματικές ασθένειες θετικά στο Reiki, αλλά μόλις αντιληφθείτε μια βελτίωση, η καθημερινή αγωγή Reiki θα εμποδίσει την επάνοδό τους. Άμεσα εμφανείς είναι οι διανοητικές αλλαγές- καθαρότερη σκέψη, μεγαλύτερη ικανότητα αντιμετώπισης των συναισθημάτων, καλύτερα επικοινωνιακά εργαλεία. Ο ευτυχισμένος εαυτός σας, μπορεί να επιστρέψει μόνο όταν διώξετε τις εντάσεις που σας κρατούν δυστυχισμένους. Για πολλούς από εμάς, αυτό σημαίνει να αρχίσουμε να αφήνουμε την καρδιά μας, αντί για το μυαλό μας και αντίστροφα, να μας οδηγεί στη ζωή. Η μακρόχρονη θεραπεία σας διδάσκει πώς να καταλαβαίνεται και να συντονίζεστε στη γλώσσα της καρδιάς και της λογικής”

 πηγή: μερικά αποσπάσματα από το βιβλίο : Ρέικι, ασκήσεις ίασης και ισορροπίας, Sandi Leir Shuffrey


Το πρώτο βήμα για να μάθετε να εφαρμόζετε το reiki στον εαυτό σας είναι να αποκτήσετε τον πρώτο βαθμό Reiki-ένα διήμερο εργαστήριο στο οποίο θα αποκτήσετε την πρόσβαση στην καθημερινή αυτοθεραπεία για να το χρησιμοποιείτε όποτε εσείς θέλετε και όποτε εσείς το έχετε ανάγκη όπου και αν βρίσκεστε, πρωί-μεσημέρι-βράδυ.

(Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Μυρτώ ή στείλτε μήνυμα στο info@myreiki.gr ή στο 6937328679 )

Σχόλια